🥇Единствена професионална коучинг едукација во регионот и пошироко, која што е целосно акредитирана и меѓународно признаена како: Professional Systemic Coaching Training Program!

🆕Оваа програма е дизајнирана за да ви овозможи нов правец во вашата кариера или/и да ја зголеми вашата вредност како професионалец во било кој сегмент од вашата постоечка работа.

🍀Научете нов, холистичко-системски пристап кој што ќе ви овозможи алатки и техники за водење и коучирање на индивидуалци и тимови на четири полиња:
Ментално, енергетско т.е. емотивно поле, поле на телото и поле на душата.
👉 Не е доволно да знаете коучинг техники и да правите коучинг, најважно е да бидете и да се чувствувате коуч на ниво на идентитет.

💫 Затоа оваа уникатна програма, најпрво е ваше лично коучинг патување!
Вие сте вашиот прв коучинг клиент!

💎Што ја прави оваа коучинг програма сеопфатна и различна?
🏅По завршувањето на програмата ние гарантираме дека вие сте спремни да работите професионално како коуч.
Сигурно некој ќе се запраша дали оваа програма е навистина доволна за да работам со луѓе?✅

Да, бидејќи покрај тоа што ги учите класичните методи и техники за коучинг ќе научите и нови, современи холистички пристапи, како што се:
🌟Системски т.е. семејни и организациски консталации.
🌟Временска линија, индивидуална, семејна и организациска.
🌟Моќни алатки кои што ја користат соматската интелигенција како потенцијал за развој.
🌟Различни НЛП јазични модели кои што овозможуваат работа со структурата на проблемот, а не со содржината.
🌟Техники за работа со коучинг полето во кое што се вклучени клиентот и неговото емоционално наследство и коучот со своето поле како професионалец.

🍀 Интензивнa и уникатна 7-месечна професионална коучинг едукација дизајнирана да се здобиете со искуство како да коучирате и водите други со леснотија и доверба, во секоја ситуација и за која било тема, прашање или ситуација.
🍀 Со оваа професионална едукација се стекнувате со знаења за нов начин на комуникација кој што може да го трансформирате животот, тимот, организацијата – дури и вашето семејство.
🍀 Преку интерактивен и искуствен начин на учење, практични индивидуални и групни вежби ќе научите вештини и техники со кои што ќе станете способни да го извлечете најдоброто од луѓето и да им помогнете да го постигнат својот потенцијал.

💎Доживејте трансформација во начинот на кој се поврзувате со самите себе, начинот на кој што се поврзувате и работите со другите луѓе – помагајќи им да зајакнат и да станат креативни, снаодливи и способни да најдат одговори на нивните предизвици.

👉 Оваа професионална едукација е наменета за:
– За лидери, менаџери, раководители на човечки ресурси, тим лидери, професионалци кои работат со луѓе, кои сакаат да ги надградат сопствените лидерски способности и да креираат одржливи промени;
– За оние кои размислуваат да започнат професионално да се занимаваат со Коучинг како дополнителен или основен кариерен ангажман.

🏅Оваа интензивнa и уникатна 7-месечна професионална коучинг едукација е креирана и водена од Марина Анчевска, меѓународно сертифициран и акредитиран Системски НЛП Мастер Тренер и Коуч, со повеќе од 17 години искуство и реализирани повеќе од 8000 часови коучинг за поединци, менаџери и извршни директори, тимови и компании.

👉Новата група започнува на 24-25 октомври.
👉Искористете ги попустите за рана пријава кои важат до 15 септември.
👉Ве очекуваме да не контактирате за да ви доставиме дополнителни информации:
contact@centerbpsee.com
078 402 762