• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Мирослав Драганов

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Мирослав Драганов,
Мотивациски говорник

 

Мирослав е ментор на иновативни стартапи за тоа како да користат стратешки пристап за експанзија ширум светот.

Тој коучира, тренира, води и менаџира амбициозни тимови и поединци (лично и ОНЛАЈН) за ефективна комуникација и меки вештини со цел да ја достигнат нивната извонредност продуктивност, перформанси и влијание.

Toj e мајстор во решавање проблеми, нетипично размислување кон изнаоѓање решенија, јавно говорење, раскажување приказни и neформално учење, а и е автор на многу популарна автобиографска и мотивациска книга и една збирка поезија.

Мирослав има домашно и меѓународно искуство како тренер на 200+ работилници, активна улога на 200+ конференции и 50+ ТВ-емисии и дебати, полномошник во 100+ судски случаи, дел од 3000+ професионални состаноци со клиенти / соработници, 8+ долгогодишно искуство во управување со проекти со меѓународни проекти и 12+ години на водечка позиција или клучен член на тим во различни организации со мерливи резултати.