АЈДЕ ДА РАСТЕМЕ ЗАЕДНО!

21 Days Mindful Movement!

 

Инициранo од група коучи – ентузијасти од Македонија, во соработка со некои од најсвесните и извонредни коучи и тренери од целиот свет, да им дадат на луѓето вредност, поддршка и да ги предизвикаат луѓето да ги развиваат сопствените ум, свест, совест и душа.

Научете како да ги користите расположивите ресурси за да станете поснаодливи и да го остварите целиот сопствен потенцијал.

Учеството во целиот 21-дневен процес ќе ви овозможи да го подигнете сопственото ниво на свесност преку инспиративни говори пропратени со сесии на прашања и одговори.

СЕКОЈ ДЕН РАЗЛИЧЕН ГОВОРНИ 1 ЧАС СО ВАС!

Придружете ни се на ова бесплатно патување и регистрирајте се овде:
https://zoom.us/webinar/register/WN_ITgaPiJeTfClT7ohy7z2VA

САМО 100 БЕСПЛАТНИ МЕСТА !!!

https://www.facebook.com/events/2482222168684115/

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6648295259182891008/