• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Event Details

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Интерактивна Webinar работилница Системски НЛП и Коучинг

23 јуни, 2020 @ 6:00 PM - 8:00 PM

Интерактивна Webinar работилница Системски НЛП и Коучинг

👉 Нашето однесување е резултат на нашите верувања,
вредности, искуства, одлуки, сеќавања и уште многу други
програми, семејни обрасци и динамики кои што влијаат на
начинот на кој што дејствуваме, донесуваме одлуки,
правиме избори и ја креираме нашата реалност. Затоа не е
доволно да се работи само на промена на однесувањето.

🌍 Системскиот НЛП ги открива и свесните и несвесните
компоненти на однесувањето за да можете да го
елиминирате она што не функционира, и да го замените со
поефективни стратегии за успех. Бидејќи сè во животот е
серија на свесни и несвесни чекори, ова едноставно знаење,
кое кога ќе го научите и користите ефикасно, може да
трансформира сè во вашиот живот.

🍀 Системскиот коучинг има за цел да го смени фокусот од
индивидуата кон поширокиот систем и од таа перспектива
да го поддржи нејзиниот развој, лидерството и
организациската виталност во сите типови на системи,
лични или корпоративни.

🎓 Дознајте повеќе на Интерактивната работилница насловена
Системски НЛП и Коучинг.
Работилницата се организира како WEBINAR.

📆 Резервијате го датумот – 23 јуни 2020
Времетраење – 18,00 – 20,00 часот

💲 Котизација за учество – 500 денари.
Плаќање на сметка 200001647621719,
Стопанска Банка АД Скопје

✌️ Секој учесник по извршеното плаќање и доставена
информација со име и презиме и адреса на живеење, ќе
добие кодиран линк со кој може да се приклучи за учество на
Работилницата.

Работилницата ќе ја води Марина Анчевска, меѓународно сертифициран НЛП Мастер Тренер и Коуч заедно со меѓународно сертифицирани коучи Лимба Веселиновиќ и Зоран Паризов.

Details

Date:
23 јуни, 2020
Time:
6:00 PM - 8:00 PM

Venue

Центар за бизнис психологија
Стив Наумов 102 Г
Скопје, 1000 North Macedonia
Phone:
078402762