• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Course Category: Системски пристап и НЛП

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Системски наспроти класичниот НЛП

Системски наспроти класичниот НЛП   Невро лингвистичкото програмирање – НЛП е наука која ја изучува структурата на субјективното доживување. Не е толку важно за што размислуваме, туку како ги креираме [...]

Четврта и Петта Генерација на НЛП

Четврта и Петта Генерација на НЛП   Животот е процес. Едноставна реченица која во зависност од контекстот во кој се разгледува, ситуацијата или предизвикот со кој се соочуваме, делот од [...]

Поврзување на НЛП и Системската Работа

Поврзување на НЛП и Системската Работа   Колку пати сте пронашле детелина со четири лисја? Дали сèуште повремено се наведнувате и барате или одамна сте се откажале од тоа? Сите [...]

Системска Работа

Системска Работа   Методот на Системска работа потекнува од работењето на Морено, Сатир, Наги, Хелингер и други. Системската работа го разгледува севкупниот систем, а особено скриената динамика на која се [...]