• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Course Category: Коучинг

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Коучинг 1213 Days

СИСТЕМСКИ БИЗНИС КОУЧИНГ – Програма за индивидуален коучинг и лидерство

Дали знаете ЗОШТО го правите она што го правите? Дали сакате да откриете и разјасните што е важно за вас? Дали се чувствувате несигурни или презаситени и не сте сигурни [...]

Коучинг 1476 Days

Системски Тимски и Организациски Коучинг

Системски Тимски и Организациски Коучинг Индивидуата/вработениот е дел од еден поголем систем во вид на партнерство, семејство, тим, организација, во општеството. Овој системски пристап ги идентификува процесите на комуникација и [...]

Коучинг 1476 Days

Што е Коучинг?

Што е Коучинг?   Коучингот како моќна алатка за постигнување на лични и професионални цели Како да ги зголемите вашите перформанси и да бидете уште подобри во она што го [...]