• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Course Category: Корпоративни обуки

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Системски НЛП Тим Билдинг

Системски НЛП Тим Билдинг   Зошто е важно вашиот тим билдинг да биде со системски НЛП пристап? Индивидуата/вработениот е дел од еден поголем систем во вид на партнерство, кое вклучува [...]

СИСТЕМСКИ БИЗНИС НЛП КОУЧИНГ – Програма за индивидуален коучинг и лидерство

СИСТЕМСКИ БИЗНИС НЛП КОУЧИНГ – Програма за индивидуален коучинг и лидерство   Дали знаете ЗОШТО го правите она што го правите? Дали сакате да откриете и разјасните што е важно [...]

Програма“ТРЕНИНГ ЗА ТРЕНЕРИ“ За Комуникациски Способности

Програма“ТРЕНИНГ ЗА ТРЕНЕРИ“ За Комуникациски Способности   Оваа програма нуди интересен, динамичен и неконвенционален пристап, што е најзначано за еден тренер. Тренерите ќе научат ефективни, практични и веднаш применливи НЛП [...]

Програма За Професионален Менаџмент

Програма За Професионален Менаџмент   КОУЧИНГ ЗА ПЕРФОРМАНСИ - Дводневна програма Наменета за групи од 10 до најмногу 20 учесници – менаџерски кадар.  Содржина на програмата: Ден 1: Коучинг – [...]

Зошто да инвестирате во луѓето?

Зошто да инвестирате во луѓето? Because people are business, and business is people! Every team is a group of people. But not every group of people is a team. Светските [...]

Посебно Формулирани Обуки

Посебно Формулирани Обуки Пакетите на посебно формулираните обуки се наменети за групи од 10 до најмногу 20 учесници. Теми кои според потребите можат бидат разработени во текот на обуките: За [...]