Системски НЛП Стартер & Коучинг ОНЛАЈН

✅ Се наоѓате на раскрсница, посакувате да промените нешто во вашиот живот но не знаете како?
✅ Ве интересираат семејните динамики и како тие можат да ви помогнат да живеете исполнет живот?
✅ Што е НЛП и како може да ви помогне на личен и професионален план?
✅ Имате блокади и нешто што ве спречува да ја постигнете целта?
✅ Размислувате да станете професионал коуч и не знаете што е тоа и од каде да почнете?
✅ Ви недостига дружење со позитивни и интересни луѓе со кои имате слични размислувања и интереси?

Ве покануваме на тренинг со врвни тренери каде ќе добиете одговор на вашите прашања и многу повеќе.

👉 Токму сега е моментот да зачекорите во новиот свет и да креирате нешто поразлично, бидејќи ова време бара нови способности, верувања и вредности.

👌 Уникатен тренинг онлајн, каде 12 часа директно и интерактивно сте поврзани со вашите тренери.

🌎  СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР

Системскиот НЛП Стартер е првиот модул на светски познатата Системска NLP Practitioner програма, акредитирана од страна на Американскиот одбор на НЛП (ABNLP). Уникатноста на оваа програма е во примената на системска работа и системскиот пристап. Центарот за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ е единствениот центар на Балканот кој е посветен на примена на таков пристап.

🍀  СИСТЕМСКИ КОУЧИНГ

Системскиот коучинг има за цел пренесување на фокусот од поединецот кон поширокиот систем и од таа перспектива да го поддржи неговиот развој, лидерство и организациска виталност кај сите типови системи, лични или корпоративни.

👌   ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ?

  • За секој поединец кој сака да се развива и да се погледне себеси од друга перспектива – системска.
  • За секој професионалец кој управува со луѓе и процеси и кој сака да ги зајакне сопствените комуникациски и коучинг вештини.

ТРОЕН БЕНЕФИТ:
👉 Преку холистичкиот модел на промена лесно ќе можете да го управувате вашето однесување;
👉 Ќе откриете кој дел од мозокот го управува вашиот живот и како можете свесно да влијаете на истиот;
👉 Комплетна анализа на вашиот семеен систем и динамиките на истиот кои што го креираат вашето однесување;
👉 Преку моделот на комуникација и тестот за вашите репрезентативни системи ќе осознаете како да ја прилагодите вашата комуникација за да бидете јасен, влијетелен и харизматичен комуникатор;
👉 Ќе научите како лесно и едноставно да управувате со вашите мисли и да ги постигнувате посакуваните цели.
👉 Ќе научите за основните техники, правила и процеси за коучирање, логичките нивоа во процесот на коучирање, кои се квалитетите и пораката која што ја испраќа коучот итн.

🍀 БОНУС ИЗНЕНАДУВАЊЕ

✔✔ ✔ ВАШИТЕ ТРЕНЕРИ

Марина Анчевска – НЛП Мастер Тренер и Коуч
https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/

Лимба Веселиновиќ – Сертифициран Коуч
https://www.linkedin.com/in/limbaveselinovikj/

Зоран Паризов – Сертифициран Коуч
https://www.linkedin.com/in/zoran-parizov-15b41b4/

ТЕРМИНИ ЗА ПРЕДАВАЊА

6 дво-часовни последователни предавања на следните датуми.

📆 13 јули 2020 📆 14 јули 2020

📆 16 јули 2020 📆 20 јули 2020

📆 21 јули 2020 📆 23 јули 2020

⏰ Термините за сите денови се од 18 до 20 часот.

 

💲 КОТИЗАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО

на 6 дво-часовни интерактивни предавања – 12,400 денари со вклучен ДДВ за учество.

Присуството на сите 6 предавања е задолжително бидејќи предавањата се различни и последователни, на секое предавање се обработува посебна тема или дел од тема, согласно предвидената програма за тренингот.

Секој учесник по извршената пријава ќе добие фактура и по извршената уплата на котизацијата ќе добие кодиран линк со кој може да се приклучи за учество на тренингот и сертификат.

СУПЕР АКЦИЈА

Пријавете се и уплатете ја котизацијата за учество на целата Системска NLP Practitioner програма и искористете го ваучерот за попуст за Системскиот НЛП Стартер и и Коучинг.

Резервирајте го вашето место

📧  contact@nlpmacedonia.com

☎️  078-402762