ЛИЧЕН КОУЧИНГ ЗА УСПЕХ СО СИСТЕМСКИ НЛП

Замислете за момент… ..

👉 Што ако можете да научите како да го програмирате сопствениот ум?

👉 Што ако менувањето на мислите, емоциите и однесувањето е лесно како менувањето канали на вашиот ТВ приемник или инсталирање на нова програма на вашиот компјутер? Што би промениле?

👉 Што ако можете да се програмирате за успех во секоја ситуација и во кое било време? Колку добро би било тоа?

👉 Што ако можете да откриете како лесно да ги одгатнете скриените блокади што ве спречуваат да ги постигнете своите цели?

👉 Што ако ги откриете динамиките и заплетканостите во вашиот семеен систем? Како то може да ви помогне да живеете исполнет живот?

👉 И што ако можете да го направите сето ова во минути наместо во часови – па дури и ГОДИНИ!

Можете да дознаете ако сега делувате.

Неверојатно е лесно и толку едноставно: Вие ИЗБИРАТЕ што ќе направите.

Ние ви ДАВАМЕ избор.

Научете нешто исклучително и ослободете го вашиот целосен потенцијал.

Трансформирајте го вашиот живот и истакнете се.

Нека ова биде почеток на вашето фасцинантно патување за преобразба.

 

ЛИЧЕН КОУЧИНГ ЗА УСПЕХ СО СИСТЕМСКИ НЛП

Извонреден тренинг 2-во-1 дизајниран за да одговара на вашите потреби и да ве одведе на врвот

Неверојатна инвестиција во вашата иднина.

🌍 12 часа во 6 сесии на директна и интерактивна ОНЛАЈН врска со вашите тренери НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

🏠 Од удобноста на вашиот дом, БЕЗ ОГЛЕД КАДЕ И ДА СЕ НАОЃАТЕ ВО СВЕТОТ.

 🌐 СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР

Системскиот НЛП Стартер е првиот модул на светски познатата Системска NLP Practitioner програма, акредитирана од страна на Американскиот одбор на НЛП (ABNLP).

Уникатноста на оваа програма е во примената на системска работа и системскиот пристап. Центарот за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ е единствениот центар на Балканот кој е посветен на примена на таков пристап.

🍀 СИСТЕМСКИ КОУЧИНГ

Системскиот коучинг има за цел пренесување на фокусот од поединецот кон поширокиот систем и од таа перспектива да го поддржи неговиот развој, лидерство и организациска виталност кај сите типови системи, лични или корпоративни.

ВАШИТЕ ТРЕНЕРИ:

  • Марина Анчевска – меѓународно сертифициран НЛП Мастер Тренер и меѓународно сертифициран Коуч

https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГИ СЛЕДНИТЕ ДАТУМИ:

📆 25 Август 2020         📆 27 Август 2020

📆 01 Септември 2020 📆 03 Септември 2020

📆 08 Септември 2020 📆 10 Септември 2020

🕰  Сите 6 сесии започнуваат во 18:00 часот.

 

💯 НАЈДОБРИТЕ ВЕСТИ ГИ ЗАЧУВАВМЕ ЗА КРАЈ!

ВАШИТЕ ПРИДОБИВКИ:

👉 Меѓународно сертифицирани тренери и коучи ќе ви го пренесат нивното автентично и обемно знаење;

👉 Станувате умешни во лесно управување со вашето однесување преку холистичкиот модел на промени;

👉 Вие сте верзирани во насочување на сопствените постапки кон поголеми достигнувања откако ќе станете свесни кој дел од мозокот го контролира вашиот живот и како можете да влијаете врз него;

👉 Вие сте способни да ја направите трансформацијата што ќе биде фактор за вашиот успех со тоа што ќе ја откриете динамиката што го креирала вашето однесување преку анализа на вашиот семеен систем;

👉 Вие сте вешти во прилагодувањето на вашата комуникација за да бидете јасен, влијателен и харизматичен комуникатор преку откривање на сопствениот модел на комуникација користејќи го тестот за репрезентативни системи;

👉 Вие сте квалификувани да ги постигнете посакуваните цели со примена на научените техники како лесно и едноставно да управувате со своите мисли.

👉 Вие сте способни да направите подобрувања во сите животни сегменти со разоткривање на несвесните процеси кои ве ограничуваат преку учење на основните техники, правила и процеси на коучинг, логичките нивоа во процесот на коучинг и др.

💲 НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА КОЈА Е ЦЕНАТА!

Сето ова можете да го добиете по цена од САМО 299 Евра се вклучено, бидејќи вредите и го заслужувате тоа.

⁉️ СЕГА ЗА ИЗНЕНАДУВАЊЕТО:

БЕСПЛАТНИ вредни подароци.

Добивате печатен материјал на англиски јазик и снимен материјали од сите 6 сесии кои можете да ги чувате, употребувате и слушате кога сакате.

 

Искористете ја оваа специјална понуда и резервирајте го вашето место денес.
Нека ова биде пресвртната точка во вашиот живот.