• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Лимба Веселиновиќ

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Лимба Веселиновиќ,
Соработник, сертифициран Advanced Life and Executive Coach

 

Како заљубеник во човечката психологија и личниот развој онолку долго колку што може да се сети, таа секогаш наоѓала различни начини да ги мотивира и да им помага на луѓето околу неа да ја пронајдат својата цел, сопствениот план, да се соочат со предизвик, да прифатат промени, да бараат можности, да ги надминат нивните пречки или стравови, да ги следат нивните соништа и да чувствувајте крајно исполнување и вистинска радост.

Таа сака да мисли дека сè е можно. Цврсто верува дека сè се случува со причина, дека ние самите ја создаваме нашата сопствена иднина со тоа што мислиме, како постапуваме врз основа на нашите соништа и какви одлуки носиме на дневна основа.

Лимба е меѓународно сертифициран Advanced Life and Executive Coach, и коуч за кариера и бизнис со посебен фокус на самодоверба, себе вреднување и себе сакање.

Таа поседува солидно 14-годишно искуство во областа човечки ресурси и е тренер и основач на брендот HrConsultico. Покрај тоа, таа е и претседател на Групата за коучинг поддршка во Скопје.