• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Анил Томас

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Анил Томас,
Меѓународно сертифициран НЛП Мастер Практичар и Гешталт терапевт

Анил е признат за носење успех во областа на образованието, спортот, работата, бизнисот, семејството и животот користејќи ја мудроста стекната од неговото долгогодишно искуство како член на академскаа фела, главен говорник, терапевт, ментор и коуч.

Големата желба на Анил е да создаде одржлива и еластична организација, која ќе ги обучува индивидуалните луѓе да ја живеат сопствената највисока визија.

Клучот за успехот на Анил е способноста да верува во чудото на животот и да биде целосно присутен во „Сега и Одве“.

Тој ја основа стипендијата Анил Томас, насочена кон создавање платформа што ќе им овозможи на НЛП и Гешталт заедницата да напредува, учи и да ги споделува овие алатки за збогатување на човечкото искуство.

Неговата енергија е многу моќна и мотивациска, а од друга страна мека и нежна.

Надвор од работата, тој ужива да патува и сака да поминува време со пријателите и семејството.