• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Event Details

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Единствена Летна Комбинација и Супер Акција

4 July, 2020 @ 10:00 AM - 4:00 PM

|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 10:00 AM, repeating until 5 July, 2020

MKD12400

За сите вас кои што во летниот период сакате да продолжите да се надградувате себе си!

ЕДИНСТВEНА КОМБИНАЦИЈА –
СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР И СИСТЕМСКИ КОУЧИНГ!

🌍 СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР
Системскиот НЛП Стартер е првиот модул од светски признатата Системска NLP Practitioner програма, акредитирана од страна на American Board of NLP (ABNLP).
Уникатноста на оваа програма е во примената на системската работа и системскиот пристап. Центарот за бизнис психологија, Системски & НЛП, ЈИЕ е единствениот центар на Балканот кој посветено го применува таквиот пристап.

🍀СИСТЕМСКИ КОУЧИНГ
Системскиот коучинг има за цел да го смени фокусот од индивидуата кон поширокиот систем и од таа перспектива да го поддржи нејзиниот развој, лидерството и организациската виталност во сите типови на системи, лични или корпоративни.

👌 ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ?
За секој поединец кој што сака да се развива и да се погледне себе си од една друга перспектива – системска.
За секој професионалец кој што менаџира луѓе и процеси и кој што сака да ги зајакне сопствените комуникциски и коуччинг вештини.

👉 ДВОЕН БЕНЕФИТ:
• Преку холистичкиот модел на промена лесно ќе можете да го управувате вашето однесување;
• Ќе откриете кој дел од мозокот го управува вашиот живот и како можете свесно да влијаете на истиот;
• Комплетна анализа на вашиот семеен систем и динамиките на истиот кои што го креираат вашето однесување;
• Преку моделот на комуникација и тестот за вашите репрезентативни системи ќе осознаете како да ја прилагодите вашата комуникација за да бидете јасен, влијетелен и харизматичен комуникатор;
• Ќе научите за основните техники, правила и процеси за коучирање, логичките нивоа во процесот на коучирање, кои се квалитетите и пораката која што ја испраќа коучот итн.

✌️ ✔✔ ДВА ТРЕНИНГА ПО ЦЕНА ЗА ЕДЕН – 12.400 денари – вклучува:
• Ангажман на меѓународно акредитиран и сертифициран НЛП Мастер Тренер и Коуч – Марина Анчевска и два меѓународно сертифицирани коучи – Лимба Веселиновиќ и Зоран Паризов,
• Подготовка и изведување на програмата,
• Материјали за секој од учесниците – печатени материјали, папка, тетратка, пенкало,
• Кетеринг за секој учесник,
• Пресметан 18% ДДВ.

📆 РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГИ ДАТУМИТЕ:
04 јули 2020
05 јули 2020
Термините се од 10,00 до 16,00 часот.

✨ СУПЕР АКЦИЈА – Пријавете се и уплатете ја котизацијата за учество на целата Системска NLP Practitioner програма и искористете го ваучерот за попуст за Системскиот НЛП Стартер.

💲 Можност за ПЛАЌАЊЕ на котизацијата за учество на целата Системска NLP Practitioner програма НА ПОВЕЌЕ РАТИ преку користење на инстант кредит во соработка со НЛБ Банка.

Резервирајте го вашето contact@nlpmacedonia.com
место: 078-402762

Details

Date:
4 July, 2020
Time:
10:00 AM - 4:00 PM
Cost:
MKD12400
Website:
www.nlpmacedonia.com

Venue

Центар за бизнис психологија
Стив Наумов 102 Г
Скопје, 1000 North Macedonia
Phone:
078402762

Organizer

Центар за бизнис психологија
Phone:
078402762
Email:
contact@centerbpsee.com
Website:
www.nlpmacedonia.com