ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЈА ЖИВЕЕТЕ ВАШАТА МИСИЈА!
Меѓународно акредитирана и сертифицирана Системска NLP Master Practitioner Програма

Системската NLP Master Practitioner Програма е патување на кое веќе почнувате да ја живеете вашата мисија, вашата автентичност и индивидуалност.
Патување на кое ќе го освестите вашиот целосен потенцијал за да го живеете тоа што го сонувате.

Со вклучување во оваа програма добивате 3 во 1:
👉 Меѓународно сертифицирана NLP Master Practitioner Програма;
👉 Напредна Системска Работа со NLP Master техники;
👉 Индивидуален системски пристап преку личен коучинг.

Добивате и два сертификати:
🎯  NLP Master Practitioner сертификат, валиден ширум светот, акредитиран од страна на ABNLP.
🎯  Сертификат за Напредна Системска работа, акредитиран од страна на Центарот за Бизнис Психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ.

📢 ПРИМАМЛИВА ЦЕНА од 1500 Евра, бидејќи вие вредите и го заслужувате тоа!

Како би било ……?

Кога логиката се среќава со магијата?
Кога силата на вашиот ум се обединува со мудроста на вашето срце?

Замислете дека тогаш вистински сѐ е возможно!

✨ Системската NLP Master Practitioner програма е дизајнирана токму за тоа – за вашите соништа и желби да станат реалност.

✅ Системската NLP Master Practitioner програма е програма за мајсторството – мајсторство на нови моќни техники кои што доаѓаат од модерниот Системски Коучинг и веќе познатите и светски признати НЛП Мастер техники.

✅ Системската NLP Master Practitioner програма е интензивна и фасцинантна програма која што ќе ви донесе поголема самосвесност, креативно размислување, агилност, извонредност, mindfulness и уште многу други способности и вредности.

✅ Најмногу од сѐ, ќе ја развиете вашата системска перцепција, што ќе ви овозможи проширување на рамката на гледање и дожувување на предизвиците, односно умешност да се гледа поголемата слика. Истата ќе ви овозможи поедноставен начин за водење на тимови и процеси.

✅ Моќните TimeLine® техники ќе ви овозможат да ја погледнете структурата на сопствениот живот за промена на начинот на дожувување на сите претходни случувања, искуства, убедувања и верувања, за свесно да ја креирате вашата понатаможна временска линија.

✅ Преку уникатниот модул за Соматска интелигенција ќе се стекнете со практични вештини за менаџирање на вашата состојба, емоции и енергија. Ова секако е многу корисно и во вашето професионално опкружување, бидејќи ќе им овозможите на вашите соработници полесно да ги менаџираат нивното времето, енергијата и емоциите.

✅ Со впечатливите Мета програми ќе ги откриете вашите внатрешни движечки процеси базирани на личните и семејните вредности. Тие се и одлична алатка за профилирање во менаџирање со луѓето во вашиот професионален живот.

✅ Моделирањето претставува импресивна техника со која ќе ги откриете вашите стратегии на однесување и комуникација и со тоа ќе се стекнете и ќе формулирате нови.

✅ Новиот начин како да се презентирате себе си во било кое опкружување ќе биде одлучувачки фактор за поттикнување на сопствените лидерски способности, станувајќи притоа харизматичен лидер.

💥 ОВАА ИСКЛУЧИТЕЛНА програма е развиена и креирана од Марина Анчевска, единствен меѓународен НЛП Мастер Тренер, сертифициран од НЛП Универзитетот во САД, и истата нуди комбинација на техники, инструкции, демонстрација, дискусија, моделирање и интерактивна примена на системските НЛП техники.

Времетраење!

Програмата трае 15 дена, поделена во 7 модули од 2 дена и финален ден за презентирање на стекнатите знаења.

Теми кои ќе се разработуваат на модулите:
Модул 1: Стратегии на свесен лидер
Модул 2: Верувања и вредности
Модул 3: Мета програми
Модул 4: Соматска интелигенција – ексклузивен и уникатен дел од оваа програма, кој што се обработува само во Центарот за Бизнис Психологија
Модул 5: Time Line
Модул 6: Желби, цели, мисија, визија, духовност – Од ЕГО до ЕКО лидер!
Модул 7: Свесно лидерство

Финален ден – Сертификација: Презентирање на вашето НЛП знаење и доделување на вашиот акредитиран НЛП сертификат!

💯 НАЈДОБРОТО ГО ЗАЧУВАВМЕ ЗА КРАЈ!

🆓 ВРЕДЕН БЕСПЛАТЕН БОНУС
Да кажете ДА и да се пријавите за учество во оваа ИСКЛУЧИТЕЛНА програма.
✔ Уникатно креирана вежба со која ќе доживеете извонредно искуство – Systemic TimeLine.
✔ Работиланица “Points of You” – лична, професионална и организациска методологија за развој што ќе ви овозможи да гледате на работите од нова гледна точка.

🈹 Дополнителни попусти по договор!

🌟 Специјален попуст за еднократно плаќање во готово на вкупниот износ на котизација за учество во програмата извршено најдоцна до 25 Ноември 2020 година.

🍀 ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА ОВАА ПРОГРАМА:
За сите вас кои што имате завршено акредитирана NLP Practitioner програма во било кој центар во светот.
Сите вие, кои што сакате својата НЛП едукација да ја продолжите во нашиот центар, ве покануваме на разговор за размена на информации во врска со содржината на веќе завршената NLP Practitioner програма во друг НЛП Центар.

💲 ПРИМАМЛИВА ЦЕНА од 1500 Евра, бидејќи вие вредите и го заслужувате тоа!

💵 ПЛАЌАЊЕ НА ПОВЕЌЕ РАТИ
Отворена можност за плаќање на 12-48 рати во соработка со НЛБ Банка Македонија, преку користење на услугата „Инстант Кредит“.

ДАТУМИ НА ОДРЖУВАЊЕ:
📆 Модул 1 – 12-13 Декември 2020
📆 Модул 2 – 16-17 Јануари 2021
📆 Модул 3 – 20-21 Фебруари2021
📆 Модул 4 – 26-27 Март 2021
📆 Модул 5 – 24-25 Април 2021
📆 Модул 6 – 29-30 Мај 2021
📆 Модул 7 – 03-04 Јули 2021

📆 Датумот на Сертификација ќе биде дополнително договорен!

🕰 Тренинг сесиите во рамки на модулите ќе се одржуваат со почеток од 10:00 часот и ќе траат до 16:30 часот.
Наведените датуми може да бидат предмет на одредени промени, како резултат на понатамошниот развој во врска со пандемијата CОVID 19.

Искористете ја оваа специјална понуда и РЕЗЕРВИРАЈТЕ УШТЕ ДЕНЕС.
✉ Регистрирајте се ОВДЕ: contact@nlpmacedonia.com
☎️ ЈАВЕТЕ СЕ на +389 78402762

✨ ОВА Е ВАШ МОМЕНТ!
🌈 ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ПРЕДНОСТА НА ОВАА НАВИСТИНА СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА.
🍀 ВАШАТА ИДНИНА ЗАВИСИ ОД ВАС!