• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Професионална системска коучинг едукација

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

🥇Единствена професионална системска коучинг едукација во регионот и пошироко, која што е целосно акредитирана и меѓународно признаена како: Professional Systemic Coaching Training Program!
🆕Оваа програма е дизајнирана за да ви овозможи нов правец во вашата кариера или/и да ја зголеми вашата вредност како професионалец во било кој сегмент од вашата постоечка работа.

🍀Научете нов, холистичко-системски пристап кој што ќе ви овозможи алатки и техники за водење и коучирање на индивидуалци и тимови на четири полиња:
Ментално, енергетско т.е. емотивно поле, поле на телото и поле на душата.
👉 Не е доволно да знаете коучинг техники и да правите коучинг, најважно е да бидете и да се чувствувате коуч на ниво на идентитет.
💫 Затоа оваа уникатна програма, најпрво е ваше лично коучинг патување!
Вие сте вашиот прв коучинг клиент!

💎Што ја прави оваа коучинг програма сеопфатна и различна?
🏅По завршувањето на програмата ние гарантираме дека вие сте спремни да работите професионално како коуч.

Сигурно некој ќе се запраша дали оваа програма е навистина доволна за да работам со луѓе?✅
Да, бидејќи покрај тоа што ги учите класичните методи и техники за коучинг ќе научите и нови, современи холистички пристапи, како што се:

🌟Системски т.е. семејни и организациски консталации.
🌟Временска линија, индивидуална, семејна и организациска.
🌟Моќни алатки кои што ја користат соматската интелигенција како потенцијал за развој.
🌟Различни НЛП јазични модели кои што овозможуваат работа со структурата на проблемот, а не со содржината.
🌟Техники за работа со коучинг полето во кое што се вклучени клиентот и неговото емоционално наследство и коучот со своето поле како професионалец.

🍀 Интензивнa и уникатна професионална коучинг едукација дизајнирана да се здобиете со искуство како да коучирате и водите други со леснотија и доверба, во секоја ситуација и за која било тема, прашање или ситуација.
🍀 Со оваа професионална едукација се стекнувате со знаења за нов начин на комуникација кој што може да го трансформирате животот, тимот, организацијата – дури и вашето семејство.
🍀 Преку интерактивен и искуствен начин на учење, практични индивидуални и групни вежби ќе научите вештини и техники со кои што ќе станете способни да го извлечете најдоброто од луѓето и да им помогнете да го постигнат својот потенцијал.

💎Доживејте трансформација во начинот на кој се поврзувате со самите себе, начинот на кој што се поврзувате и работите со другите луѓе – помагајќи им да зајакнат и да станат креативни, снаодливи и способни да најдат одговори на нивните предизвици.

👉 Оваа професионална едукација е наменета за:
– За лидери, менаџери, раководители на човечки ресурси, тим лидери, професионалци кои работат со луѓе, кои сакаат да ги надградат сопствените лидерски способности и да креираат одржливи промени;
– За оние кои размислуваат да започнат професионално да се занимаваат со Коучинг како дополнителен или основен кариерен ангажман.

🏅Оваа интензивнa и уникатна професионална коучинг едукација е креирана и водена од Марина Анчевска, меѓународно сертифициран и акредитиран Системски НЛП Мастер Тренер и Коуч, со повеќе од 17 години искуство и реализирани повеќе од 8000 часови коучинг за поединци, менаџери и извршни директори, тимови и компании.
👉Новата група започнува на 24 септември.

👉Ве очекуваме да не контактирате за да ви доставиме дополнителни информации:
contact@centerbpsee.com
078 402 762