ОБЛИКУВАЈ ЈА СВОЈAТА ИДНИНА – ЕКСКЛУЗИВНА 3-во-1 ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРИТЕ НА НОВАТА ЕРА!

📢 ОБЈАВУВАМЕ ФОРМИРАЊЕ НА НОВА ГРУПА!
📅 Во вашата агенда РЕЗЕРВИРАЈТЕ го датумот – 11 февруари 2023 година.
✅ ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ и започнете ново поглавје во вашиот живот. Поглавје во кое за се има решение!
СИСТЕМСКА NLP PRACTITIONER ПРОГРАМА 2.0
МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА И СЕРТИФИЦИРАНА NLP PRACTITIONER ПРОГРАМА СО СИСТЕМСКИ ПРИСТАП
✨ ВРВНА 3-во-1 ПРОГРАМА наменета за луѓе како вас – посебни луѓе, со цел да ви овозможи да го трансформирате својот живот и да направите нешто што ќе остави впечаток.
⚜️ Развиена и креирана од Марина Анчевска, НЛП Мастер Тренер меѓународно сертифициран лично од страна на основачите (Robert Dilts и Judith DeLozier) на НЛП Универзитетот, Санта Круз, Калифорнија, САД. https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/
👤 НАМЕНЕТА ЗА:
🌟 Индивидуалци кои сакаат да се развиваат и да се погледнат себе си од една друга перспектива – системска.
🌟 Професионалци кои раководат со луѓе и процеси и кои сакаат да ги зајакнат сопствените лидерски и коучинг способности.
✅ ДВА ТРЕНЕРИ:
♦️ Марина Анчевска – меѓународно сертифициран и акредитиран НЛП Мастер Тренер,
♦️ Јана Јанева – меѓународно сертифициран НЛП Тренер.
💯ДОБИВАТЕ:
3-ВО-1:
👉 Меѓународно сертифицирана и акредитирана NLP Practitioner Програма;
👉 Основи на Системска Работа со НЛП техники;
👉 Индивидуален Системски Коучинг.
ДВА СЕРТИФИКАТИ:
🎯 Сертификат за NLP Practitioner Програма, валиден ширум светот, акредитиран од страна на ABNLP,
🎯 Сертификат за Основи на Системска Работа со НЛП техники, акредитиран од страна на Центарот за Биснис Психологија, Системски и НЛП.
✔️ ПОСЕБНО ВНИМАНИЕ ПРЕКУ КОУЧИНГ за секој учесник, за добивање одговори на сопствените прашања и предизвици.
🆓 ВРЕДЕН БЕСПЛАТЕН БОНУС:
✅ Најдобро чуваната тајна практикувана само во неколку НЛП тренинг центри во светот – мистериозна вежба со која ќе доживеете прекрасното животно искуство;
✅ Предавање за најмоќниот НЛП метод – Re-framing со системски пристап.
ДАТУМИ НА ОДРЖУВАЊЕ:
📅 Модул 1 – 11-12.02.2023!
📅 Модул 2 – 18-19.03-2023!
📅 Модул 3 – 06-07.05.2023
📅 Модул 4 – 10-11.06.2023!
📅 Модул 5 – 08-09.07.2023!
📅 Модул 6 – 02-03.09.2023!
📅 Модул 7 – 07-08.10.2023!
📅 Сертификација на 12 октомври 2023!
💵 ПОСЕБНО ЗА ВАС ФОРМУЛИРАВМЕ ПОВЕЌЕ НАЧИНИ ЗА ПЛАЌАЊЕ!
🈹 Јавете да се информирате – нудиме интересни услови и уште поинтересни специјални попусти за супер рано и рано пријавување.
👑 НЕВЕРОЈАТНА СТИПЕНДИЈА за студентие и можност за плаќање на повеќе рати.
👑 Нудиме и одлични услови за учество на 2 и повеќе лица вработени во иста компанија.
📌 БРОЈОТ НА МЕСТАТА Е ОГРАНИЧЕН!!!!!
Регистрација и резервација на:
📧 contact@nlpmacedonia.com
☎ +389 78402762
ИЗВОНРЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ВАШАТА ИДНИНА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГО ЖИВЕЕТЕ ВАШИОТ СОН!