ОБЛИКУВАЈ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА –
ЕКСКЛУЗИВНА 3-во-1 ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРИТЕ НА НОВАТА ЕРА!

СИСТЕМСКА NLP PRACTITIONER ПРОГРАМА
МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА И СЕРТИФИЦИРАНА NLP PRACTITIONER ПРОГРАМА СО СИСТЕМСКИ ПРИСТАП

✅ За се има решение!

🍀 Доколку не можете да направите надворешна промена, т.е. да влијаете на околината и на случувањата, внатрешната промена е секогаш возможна!
Звучи едноставно, меѓутоа токму таа внатрешна промена бара свесност, агилност, прилагодување, флексибилност, снаодливост, издржливост и секако системска прецепција.

🌐 Агилност, снаодливост и флексибилност се потребни и за да направите избор во начинот на кој што се однесувате и дејствувате за да го добиете посакуваниот резултат. Меѓутоа тоа не е доволно.
Потребна е свесност, агилност и флексибилност и во системот во кој што дејствувате. Тоа бара системската свесност.

💎 Токму тоа ви го нуди оваа исклучителна програма ОБЛИКУВАЈ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА!

✨ ВРВНА 3-во-1 ПРОГРАМА наменета за луѓе како вас – посебни луѓе, со цел да ви овозможи да го трансформирате својот живот и да направите нешто што ќе остави впечаток.

 ⚜️ Развиена и креирана од Марина Анчевска, НЛП Мастер Тренер меѓународно сертифициран лично од страна на основачите (Robert Dilts и Judith DeLozier) на НЛП Универзитетот, Санта Круз, Калифорнија, САД. https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/

📅 Започнува на 13 Март 2021 година.

👤 НАМЕНЕТА ЗА:
🌟 Индивидуалци кои сакаат да се развиваат и да се погледнат себе си од една друга перспектива – системска.
🌟 Професионалци кои раководат со луѓе и процеси и кои сакаат да ги зајакнат сопствените лидерски и коучинг способности.

🔎 ОВАА ПРОГРАМА ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖИ:
✅ да ја откриете структурата на вашето размислување, т.е. кодирањето на информациите стекнати од ваши лични искуства и како истата да ја прилагодите во различен контекст,
✅ да ги откриете несвесните системски, т.е. семејни динамики со цел нивно разрешување и разбирање, што всушност е од клучно значење во креирањето на ефективни промени во секојдневниот живот.
✅ да се соочите со сопствените предизвици, стравови, пречки и други деструктивни емоции, да направите разлика и да постигнете огромни резултати,
✅ ефикасно да управувате со себе и другите, да дефинирате паметни стратегии и цели и ефикасно да водите операции, процеси, дури и цели организации и корпорации,
✅ без напор да комуницирате, да идентификувате што е тоа кое што ги мотивира луѓето и да ги пренесувате пораките на најдобар начин,
✅ да имате брз и лесен пристап до сите ресурси што ви се потребни, да го трансформирате својот живот и да постигнете голем успех во сè што правите.

👌 ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ и откријте самите.

🏵 ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЦЕЛАТА ПРОГРАМА

Добивате 3-во-1:
👉 Меѓународно сертифицирана и акредитирана NLP Practitioner Програма;
👉 Основи на Системска Работа со НЛП техники;
👉 Индивидуален Системски Коучинг.

Добивате и ДВА СЕРТИФИКАТИ:
🎯 Сертификат за NLP Practitioner Програма, валиден ширум светот, акредитиран од страна на ABNLP,
🎯 Сертификат за Основи на Системска Работа со НЛП техники, акредитиран од страна на Центарот за Биснис Психологија, Системски и НЛП.

✔️ Секој учесник добива посебно внимание преку коучинг, за добивање одговори на сопствените прашања и предизвици.

💯 НАЈДОБРОТО ГО ЗАЧУВАВМЕ ЗА КРАЈ!

🆓 ДОБИВАТЕ И ВРЕДЕН БЕСПЛАТЕН БОНУС:
✅ Најдобро чуваната тајна практикувана само во неколку НЛП тренинг центри во светот – мистериозна вежба со која ќе доживеете прекрасното животно искуство;
✅ Предавање за најмоќниот НЛП метод – Re-framing со системски пристап;
✅ Семинар “Points of You” – лична, професионална и организациска методологија за развој што ќе ви овозможи да гледате на работите од нова гледна точка.

ДАТУМИ НА ОДРЖУВАЊЕ:
📅 Модул 1 – 13-14 март 2021!
📅 Модул 2 – 17-18 април 2021!
📅 Модул 3 – 22-23 мај 2021!
📅 Модул 4 – 19-20 јуни 2021!
📅 Модул 5 – 17-18 јули 2021!
📅 Модул 6 – 21-22 август 2021!
📅 Модул 7 – 25-26 септември 2021!
📅 Сертификација на 21 октомври 2021!

💵 ПОСЕБНО ЗА ВАС ФОРМУЛИРАВМЕ ПОВЕЌЕ МОДУСИ ЗА ПЛАЌАЊЕ!

🈹 Јавете да се информирате бидејќи нудиме навистина одлични поволности и СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ ЗА РАНА УПЛАТА до 28 февруари 2021 година.

👑 НЕВЕРОЈАТНА СТИПЕНДИЈА за студенти и можност за плаќање на повеќе рати.

👑 ОДЛИЧНИ УСЛОВИ за учество на 2 и повеќе лица вработени во иста компанија.

📌 БРОЈОТ НА МЕСТАТА Е ОГРАНИЧЕН!!!!!

Регистрацаија и резервација на:
📧 contact@nlpmacedonia.com
☎ +389 78402762

ИЗВОНРЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ВАШАТА ИДНИНА!