ОБЛИКУВАЈ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА – ЕКСКЛУЗИВНА 3-во-1 ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРИТЕ НА НОВАТА ЕРА!

📅 Во вашата агенда РЕЗЕРВИРАЈТЕ го датумот – 25 септември 2022 година.

✅ ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ и започнете ново поглавје во вашиот живот. Поглавје во кое за се има решение!

СИСТЕМСКА NLP PRACTITIONER ПРОГРАМА 2.0

МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА И СЕРТИФИЦИРАНА NLP PRACTITIONER ПРОГРАМА СО СИСТЕМСКИ ПРИСТАП

✨ ВРВНА 3-во-1 ПРОГРАМА наменета за луѓе како вас – посебни луѓе, со цел да ви овозможи да го трансформирате својот живот и да направите нешто што ќе остави впечаток.

⚜️ Развиена и креирана од Марина Анчевска, НЛП Мастер Тренер меѓународно сертифициран лично од страна на основачите (Robert Dilts и Judith DeLozier) на НЛП Универзитетот, Санта Круз, Калифорнија, САД. https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/

👤 НАМЕНЕТА ЗА:
🌟 Индивидуалци кои сакаат да се развиваат и да се погледнат себе си од една друга перспектива – системска.
🌟 Професионалци кои раководат со луѓе и процеси и кои сакаат да ги зајакнат сопствените лидерски и коучинг способности.

💯ДОБИВАТЕ:

3-ВО-1:
👉 Меѓународно сертифицирана и акредитирана NLP Practitioner Програма;
👉 Основи на Системска Работа со НЛП техники;
👉 Индивидуален Системски Коучинг.

ДВА СЕРТИФИКАТИ:
🎯 Сертификат за NLP Practitioner Програма, валиден ширум светот, акредитиран од страна на ABNLP,
🎯 Сертификат за Основи на Системска Работа со НЛП техники, акредитиран од страна на Центарот за Биснис Психологија, Системски и НЛП.

✔️ ПОСЕБНО ВНИМАНИЕ ПРЕКУ КОУЧИНГ за секој учесник, за добивање одговори на сопствените прашања и предизвици.

🆓 ВРЕДЕН БЕСПЛАТЕН БОНУС:
✅ Најдобро чуваната тајна практикувана само во неколку НЛП тренинг центри во светот – мистериозна вежба со која ќе доживеете прекрасното животно искуство;
✅ Предавање за најмоќниот НЛП метод – Re-framing со системски пристап.

ДАТУМИ НА ОДРЖУВАЊЕ:
📅 Модул 1 – 24-25.09.2022!
📅 Модул 2 – 05-06.11.2022!
📅 Модул 3 – 03-04.12.2022!
📅 Модул 4 – 21-22.01.2023!
📅 Модул 5 – 25-26.02.2022!
📅 Модул 6 – 01-02.04.2023!
📅 Модул 7 – 13-14.05.2023!
📅 Сертификација на 25 мај 2023!

💵 ПОСЕБНО ЗА ВАС ФОРМУЛИРАВМЕ ПОВЕЌЕ НАЧИНИ ЗА ПЛАЌАЊЕ!

🈹 Јавете да се информирате – нудиме интересни услови и уште поинтересни попусти за рано пријавување.

👑 НЕВЕРОЈАТНА СТИПЕНДИЈА за студентие и можност за плаќање на повеќе рати.

👑 Нудиме и одлични услови за учество на 2 и повеќе лица вработени во иста компанија.

📌 БРОЈОТ НА МЕСТАТА Е ОГРАНИЧЕН!!!!!

Регистрација и резервација на:
📧 contact@nlpmacedonia.com
☎ +389 78402762

ИЗВОНРЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ВАШАТА ИДНИНА ДА ЗАПОЧНЕТЕДА ГО ЖИВЕЕТЕ ВАШИОТ СОН!