СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР & КОУЧИНГ

✅ Се наоѓате на раскрсница, посакувате да промените нешто во вашиот живот, но не знаете како?
✅ Ве интересираат семејните динамики и како тие можат да ви помогнат да живеете исполнет живот?
✅ Што е НЛП и како може да ви помогне на личен и професионален план?
✅ Имате блокади и нешто што ве спречува да ја постигнете целта?
✅ Размислувате да станете професионал коуч и не знаете што е тоа и од каде да почнете?
✅ Ви недостига дружење со позитивни и интересни луѓе со кои имате слични размислувања и интереси?

👍 Придружете ни се да добиете одговор на вашите прашања и многу повеќе.

👉 Токму сега е моментот да зачекорите во новиот свет и да креирате нешто поразлично, бидејќи ова време бара нови способности, верувања и вредности.

✨ ИСКЛУЧИТЕЛНА АКЦИСКА ЦЕНА – САМО 7.500 ДЕНАРИ

🌏 СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР
Системскиот НЛП Стартер е првиот модул од светски признатата Системска NLP Practitioner програма, акредитирана од страна на American Board of NLP (ABNLP).
Уникатноста на оваа програма е во примената на системската работа и системскиот пристап. Центарот за бизнис психологија, Системски & НЛП, ЈИЕ е единствениот центар на Балканот кој посветено го применува таквиот пристап.

🍀 СИСТЕМСКИ КОУЧИНГ
Системскиот коучинг има за цел да го смени фокусот од индивидуата кон поширокиот систем и од таа перспектива да го поддржи нејзиниот развој, лидерството и организациската виталност во сите типови на системи, лични или корпоративни.

👌 ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ?
За секој поединец кој што сака да се развива и да се погледне себе си од една друга перспектива – системска.
За секој професионалец кој што менаџира луѓе и процеси и кој што сака да ги зајакне сопствените комуникциски и коуччинг вештини.

👉 ВАШИТЕ ПРИДОБИВКИ:
☑ Преку холистичкиот модел на промена лесно ќе можете да го управувате вашето однесување;
☑ Ќе откриете кој дел од мозокот го управува вашиот живот и како можете свесно да влијаете на истиот;
☑ Комплетна анализа на вашиот семеен систем и динамиките на истиот кои што го креираат вашето однесување;
☑ Преку моделот на комуникација и тестот за вашите репрезентативни системи ќе осознаете како да ја прилагодите вашата комуникација за да бидете јасен, влијетелен и харизматичен комуникатор;
☑ Ќе научите како лесно и едноставно да управувате со вашите мисли и да ги постигнувате посакуваните цели.
☑ Ќе научите за основните техники, правила и процеси за коучирање, логичките нивоа во процесот на коучирање, кои се квалитетите и пораката која што ја испраќа коучот итн.

ВАШИТЕ ТРЕНЕРИ
Марина Анчевска – НЛП Мастер Тренер и Коуч
https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/
Лимба Веселиновиќ – Сертифициран Коуч
https://www.linkedin.com/in/limbaveselinovikj/

ТЕРМИНИ: 📅 5 јуни 2021 📅 6 јуни 2021
🕰 Термините за двата дена се од 10 до 16 часот.

📌 Бројот на места е ограничен! Навремено резервирајте го вашето место!

Повеќе информации на:
📧 contact@centerbpsee.com
☏ +389 78 402762