ЗАРАДИ ГОЛЕМИОТ ИНТЕРЕС СЕ ФОРМИРА НОВА ГРУПА !

ОБЛИКУВАЈ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА!
ЕКСКЛУЗИВНА СВЕТСКИ ПРИЗНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРИТЕ НА НОВАТА ЕРА!
✨ ВРВНА 3-во-1 ПРОГРАМА наменета за луѓе како вас – посебни луѓе, со цел да ви овозможи да го трансформирате својот живот и да направите нешто што ќе остави впечаток.
Добивате 3-во-1:
👉 1. Меѓународно сертифицирана NLP Practitioner Програма со вредност од 1400 Евра;
👉 2. Основи на Системска Работа со НЛП техники со вредност од 750 Евра;
👉 3. Индивидуален Системски Коучинг – БЕСЦЕНЕТ.
Добивате и ДВА СЕРТИФИКАТИ:
🎯 Сертификат за NLP Practitioner Програма, валиден ширум светот, акредитиран од страна на ABNLP,
🎯 Сертификат за Основи на Системска Работа со НЛП техники, акредитиран од страна на Центарот за Биснис Психологија, Системски и НЛП.
ПРИМАМЛИВА ЦЕНА од САМО 1480 Евра затоа што вредите и го заслужувате тоа.
Би сакала да знам:
⁉️ Има ли нешто со кое што се справувате сега и не можете да разберете што да направите за да го пронајдете одговорот!?
⁉️ Или се чувствувате инертни или заглавени без да ја знаете причината зошто и како да излезете од тоа?
⁉️ Можеби сте изненадени кога ќе видите или слушнете дека некоја личност се осмелила да се соочи со сопствените предизвици, стравови, пречки и други деструктивни емоции, направила разлика и постигнала огромни резултати !?
⁉️ Вистина е дека постојат лица кои ефикасно управуваат со себе и другите, дефинираат паметни стратегии и цели и ефикасно водат операции, процеси, дури и цели организации и корпорации.
⁉️ Не е тајна дека одредени поединци можат без напор да комуницираат, да идентификуваат што е тоа кое што ги мотивира луѓето и да ги пренесат пораките на најдобар начин.
⁉️ Факт е дека има луѓе кои имаат брз и лесен пристап до сите ресурси што им се потребни, ги трансформираат своите животи и постигнуваат голем успех во сè што прават.
❓ Се прашувате како? Време е да престанете да се прашувате.
Ние го имаме решението!
👌 ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ и откријте самите:
✉ Регистрирајте се ОВДЕ: contact@nlpmacedonia.com
☎️ ЈАВЕТЕ СЕ на +389 78402762
💥 Оваа ИСКЛУЧИТЕЛНА Програма е развиена и креирана од Марина Анчевска, НЛП Мастер Тренер меѓународно сертифициран лично од страна на основачите (Robert Dilts и Judith DeLozier) на НЛП Универзитетот, Санта Круз, Калифорнија, САД.
https://www.linkedin.com/in/marina-anchevska-241b087/
🌟 За индивидуалци кои сакаат да се развиваат и да се погледнат себе си од една друга перспектива – системска.
🌟 За професионалци кои раководат со луѓе и процеси и кои сакаат да ги зајакнат сопствените лидерски и коучинг способности.
✔ Со времетраење од 15 дена распоредени во период од 9 месеци, поделени во 7 дво-дневни модули и финален ден за презентација на стекнатото знаење.
💯 НАЈДОБРОТО ГО ЗАЧУВАВМЕ ЗА КРАЈ!
🆓 Вреден БЕСПЛАТЕН БОНУС – да кажете „ДА“ и да се пријавите за учество на овој ИСКЛУЧИТЕЛЕН тренинг:
✅ Најдобро чуваната тајна практикувана само во неколку НЛП тренинг центри во светот – мистериозна вежба со која ќе доживеете прекрасното животно искуство;
✅ Предавање за најмоќниот НЛП метод – Re-framing со системски пристап;
✅ Семинар “Points of You” – лична, професионална и организациска методологија за развој што ќе ви овозможи да гледате на работите од нова гледна точка.
🈹ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ по договор!
👨‍🎓 СТИПЕНДИЈА за студенти👨🎓 и вработени млади луѓе 👫🏼 👫🏼 👫🏼.
💵 ПЛАЌАЊЕ НА ПОВЕЌЕ РАТИ – во соработка со НЛБ Банка Македониа, преку користење на услугата „Инстант Кредит“.
ДАТУМИ НА ОДРЖУВАЊЕ:
📆 Модул 1 – 05-06 Декември 2020
📆 Модул 2 – 09-10 Јануари 2021
📆 Модул 3 – 06-07 Февруари 2021
📆 Модул 4 – 06-07 Март 2021
📆 Модул 5 – 03-04 Април 2021
📆 Модул 6 – 08-09 Мај 2021
📆 Модул 7 – 12-13 Јуни 2021
📆 Сертификација на 07 Јули 2021!
🕰 Тренинг сесиите во рамки на модулите ќе се одржуваат со почеток од 10:00 часот и ќе траат до 16:30 часот.
Наведените датуми може да бидат предмет на одредени промени, како резултат на понатамошниот развој во врска со пандемијата CОVID 19.
ПОБРЗАЈТЕ!
Искористете ја оваа специјална понуда и РЕЗЕРВИРАЈТЕ УШТЕ ДЕНЕС.
✉ Регистрирајте се ОВДЕ: contact@nlpmacedonia.com
☎️ ЈАВЕТЕ СЕ на +389 78402762
ВАШАТА ИДНИНА ЗАВИСИ ОД ВАС!