ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЈА ЖИВЕЕТЕ ВАШАТА МИСИЈА!
СИСТЕМСКА NLP MASTER PRACTITIONER ПРОГРАМА 2.0

🌟 Патување на кое веќе почнувате да ја живеете вашата мисија, вашата автентичност и индивидуалност.
🌟 Патување на кое ќе го освестите вашиот целосен потенцијал за да го живеете тоа што го сонувате.

СИСТЕМСКА NLP MASTER PRACTITIONER ПРОГРАМА 2.0

МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА И СЕРТИФИЦИРАНА NLP MASTER PRACTITIONER ПРОГРАМА СО СИСТЕМСКИ ПРИСТАП

✨ ВРВНА и УНИКАТНА 3-во-1 ПРОГРАМА наменета за сите оие кои сакаат да достигнат повисоко ниво на извонредност во личниот и професионалниот живот.

💎 Системската NLP Master Practitioner програма е програма за мајсторството – мајсторство на нови моќни техники кои што доаѓаат од модерниот Системски Коучинг и веќе познатите и светски признати НЛП Мастер техники.

🍀 Системската NLP Master Practitioner програма е интензивна и фасцинантна програма која што ќе ви донесе поголема самосвесност, креативно размислување, агилност, извонредност, mindfulness и уште многу други способности и вредности.

🌐 Најмногу од сѐ, ќе ја развиете вашата системска перцепција, што ќе ви овозможи проширување на рамката на гледање и дожувување на предизвиците, односно умешност да се гледа поголемата слика. Истата ќе ви овозможи поедноставен начин за водење на тимови и процеси.

⚜️ ОВАА ИСКЛУЧИТЕЛНА програма е развиена и креирана од Марина Анчевска, единствен меѓународен НЛП Мастер Тренер, сертифициран од НЛП Универзитетот во САД, и истата нуди комбинација на техники, инструкции, демонстрација, дискусија, моделирање и интерактивна примена на системските НЛП техники.

💯 ДОБИВАТЕ:

3-ВО-1:
👉 Меѓународно сертифицирана NLP Master Practitioner Програма;
👉 Напредна Системска Работа со NLP Master техники;
👉 Индивидуален системски пристап преку личен коучинг.

ДВА СЕРТИФИКАТИ:
🎯 NLP Master Practitioner сертификат, валиден ширум светот, акредитиран од страна на ABNLP.
🎯 Сертификат за Напредна Системска работа, акредитиран од страна на Центарот за Бизнис Психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ.

🆓 ВРЕДЕН БЕСПЛАТЕН БОНУС:
✅ Уникатно креирана вежба со која ќе доживеете извонредно искуство – Systemic TimeLine.

📑 ТЕМИ кои ќе се разработуваат на модулите:
Модул 1: Стратегии на свесен лидер
Модул 2: Верувања и вредности
Модул 3: Мета програми
Модул 4: Соматска интелигенција – ексклузивен и уникатен дел од оваа програма, кој што се
обработува само и единствено во Центарот за Бизнис Психологија
Модул 5: Time Line
Модул 6: Желби, цели, мисија, визија, духовност – Од ЕГО до ЕКО лидер!
Модул 7: Свесно лидерство

ДАТУМИ НА ОДРЖУВАЊЕ:
📅 Модул 1 – 12-13.11.2022!
📅 Модул 2 – 10-11.12.2022!
📅 Модул 3 – 28-29.01.2023!
📅 Модул 4 – 04-05.03.2023!
📅 Модул 5 – 08-09.04.2023!
📅 Модул 6 – 20-21.05.2023!
📅 Модул 7 – 24-25.06.2023!
📅 Сертификација на 06 јули 2023!

💵 ПОСЕБНО ЗА ВАС ФОРМУЛИРАВМЕ ПОВЕЌЕ НАЧИНИ ЗА ПЛАЌАЊЕ!

🈹 Јавете да се информирате – нудиме интересни услови и уште поинтересни попусти за рано пријавување.

🛎️ ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ
Предуслов за учество е завршена акредитирана NLP Practitioner програма во било кој центар во светот.
Сите вие, кои што сакате својата НЛП едукација да ја продолжите во нашиот центар, ве покануваме на разговор за размена на информации во врска со содржината на веќе завршената NLP Practitioner програма во друг НЛП Центар.

📌 БРОЈОТ НА МЕСТАТА Е ОГРАНИЧЕН!!!!!

Регистрација и резервација на:
📧 contact@nlpmacedonia.com
☎ +389 78402762

✨ ОВА Е ВАШ МОМЕНТ!
🍀 ВАШАТА ИДНИНА ЗАВИСИ ОД ВАС!